علیرغم آنکه iCloud بسیار کاربردی است، برخی از افراد می خواهند به دلایل مختلف آن را غیرفعال کنند. برای مثال، شاید یک نفر نخواهد از همه ی داده های آیفون بر روی iCloud بک آپ بگیرد و با دیگران به اشتراک بگذارد. دلیل دیگر میتواند این باشد که داده های آیفون با دستگاه های دیگر همگام سازی نشود. در این مقاله روش غیرفعال کردن iCloud را به شما آموزش میدهیم.

غیرفعال کردن iCloud

قبل از اینکه بگوییم چگونه ایکلود را خاموش کنیم باید به یاد داشته باشید، خارج شدن از حساب کاربری iCloud قابلیت هایی مثل Find my iPhone، Face Time و iMessage را غیرفعال می کند. می توانید Face Time و iMessage را به صورت جداگانه و با یک شماره تلفن فعال کنید.

در دستگاه هایی که iOS 10.3 و جدیدتر دارند، وارد تنظیمات شوید. بر روی نام خود در بالای صفحه ی تنظیمات ضربه بزنید. سپس به آخر فهرست بروید و بر روی Sign Out ضربه بزنید. Apple ID خود را وارد کنید و سپس Turn Off را انتخاب کنید. سپس بر روی Sign out ضربه بزنید و یک بار دیگر sign out را انتخاب کنید تا خارج شدن از iCloud را تایید نمایید.

در دستگاه هایی که دارای iOS 10.2 و پایین تر هستند، وارد تنظیمات شوید و به iCloud بروید و Sign out را انتخاب کنید. سپس گزینه ی Delete From My iPhone را انتخاب کنید. حالا Apple ID خود را وارد کنید. برای اتمام فرآیند بر روی Turn Off ضربه بزنید تا iCloud غیرفعال شود.
همانطور که دیدید خاموش کردن icloud در ایفون بسیار ساده و راحت است اما توجه داشته باشید که گزینه های icloud را از دست میدهید.