به محض راه اندازی سرور دیسکوردتان باید به فکر تعیین نقش‌های آن باشید. Role یا نقش به کارهایی گفته می‌شود که یکی از اعضای سرور شما می‌تواند یا نمیتواند انجام دهد. می‌توان این پروسه را مانند یک شرکت در نظر گرفت. طبیعتا کارمند تازه‌وارد اندازه یک مدیر آزادی عمل برای انجام دادن کارهای مختلف را ندارد. درنتیجه شما هم می‌توانید سرور دیسکوردتان را مانند یک شرکت اداره کنید و برای هر فرد نقشی خاص انتخاب کنید.

نقش‌ها می‌توانند سرور شما را برابر بی‌نظمی‌ها و ناهنجاری‌ها حفظ کنند. البته اگر سرور کوچکی دارید که با دوستانتان از آن استفاده می‌کنید مشکلی نیست. اما اگر می‌خواهید یک سرور پابلیک یا به عبارتی همگانی داشته باشید، باید نقش‌ها را جدی بگیرید. بدین شکل خیالتان راحت است که دیگر کسی نمی‌تواند نظم و آرامش را در سرورتان به هم بریز و همه چیز تحت کنترل باقی می‌ماند.

ساختن نقش‌ها

اگر شما سازنده سرور هستید، لازم نیست نگران چیزی باشید. تمام دسترسی‌ها برای شما فعال است و هیچ محدودیتی جلویتان را نمی‌گیرد. حال می‌بایست نقش‌های مد نظرتان برای کاربران را بسازید. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

  • روی فلش کوچکی که کنار نام سرورتان قرار دارد کلیک کنید.
  • وارد Server Settings شوید.
  • روی گزینه Roles کلیک کنید تا در صفحه سمت راست تنظیمات مربوط به آن نمایش داده شود.

سروری که تازه ساخته شده باشد همیشه یک نقش پیش‌فرض دارد که @Everyone است. این نقش نشان دهنده این است که تمام افراد حاضر در سرور بدون هیچ محدودیتی می‌توانند به همه چیز دسترسی داشته باشند.

  • برای ساختن یک نقش جدید کافیست روی آیکون + کلیک کنید. می‌توانید نام و رنگ نقشتان را هر زمان که خواستید تغییر دهید. برای مثال نام Moderator را تایپ می‌کنیم و سپس می‌توانیم در قسمت پایین با استفاده از گزینه‌های On/Off‌ میزان دسترسی نقش مربوطه را انتخاب کنیم.
تعیین نقش برای کاربران

پس از ساختن نقش‌های مورد نظرتان می‌توانید آن‌ها را برای کاربران انتخاب کنید. بدین منظور می‌بایست مراحل زیر را تکرار کنید:

  • در تنظیمات کنار صفحه که مربوط به سرور می‌شود روی گزینه Members کلیک کنید. سمت راست صفحه لیستی از تمام کاربرانی که در سرور شما حضور دارند نمایش داده می‌شود.
  • سمت راست نام هر کاربر یک آیکون + وجود دارد که با استفاده از آن می‌توانید نقش مورد نظرتان را برایش انتخاب کنید. به این نکته توجه داشته باشید که می‌توانید چند نقش را برای یک کاربر در نظر بگیرید.
  • وقتی نقش را انتخاب کردید، می‌توانید آن را کنار اسم هر کاربر مشاهده کنید. اگر اشتباها نقشی را به کاربری داده‌اید، می‌توانید با استفاده از آیکون x آن را حذف کنید.

بدین ترتیب شما می‌توانید سرورتان را به بهترین شکل ممکن مدیریت کنید.